Izrada web stranice

Naziv projekta

Dizajn i izrada web stranice tvrtke JAKARA AMG d.o.o.

Opis projekta

Ovaj projekt uključuje izradu nove prezentacijske web stranice na domeni www.jakara-amg.hr. Web će se izraditi u 3 inačice. Za računalo, tablet i mobilni telefon. To zahtjeva da se dizajnira inačica za svaku od 3 instance, te da se programira Front-end za 3 različita okruženja. Web se programira da podržava više jezika (HR, ENG i DE). Osim što podržava višejezičnost i alat podržava i razna pisma (latinica i ćirilica). Web alat, također, može omogućavati da se upravlja sa različitim sadržajima na različitim tržištima.

Na ovaj način tvrtka će se napraviti iskorak u izgledu novog weba, te biti korak ispred konkurencije. Na taj način iskoristiti će sav tržišni potencijal koji joj se nudi, ponuditi nove usluge, proširiti postojeće usluge te se pozicionirati na nova tržišta u pronalasku i odabiru klijenata na kojima još nije poslovala.

Cilj i očekivani rezultat projekta

Cilj prezentacijske stranice je prezentirati tvrtku poslovnim partnerima i to na točan, precizan i jednostavan način da kroz svega nekoliko klikova korisnik dođe do željenih informacija.

WEB stranica predstavit će modernim dizajnom sve vrste usluga koje Jakara AMG ima u svojoj ponudi:

  • implementacija i izvođenje svih vrsta elektroinstalacijskih radova u stambenim i poslovnim prostorima i industrijama kao što su razvodni ormari, rasvjeta i sl.
  • implementiranje raznih sustava primjerice video nadzora, portafona, telekomunikacija mrežnih (UTP) sustava te razglasnih i vatrodojavnih sustava.
  • dizajniranje, planiranje, implementacija i održavanje routing, switching, security rješenja te unificiranih komunikacijskih rješenja je također dio djelatnosti tvrtke.

Izradom nove prezentacijske i prodajne web stranice postiže se novi segment poslovanja B2B te će tvrtka JAKARA AMG d.o.o. proširiti kontakte sa klijentima, pozicionirati paletu svojih usluga prema klijentima i partnerima.